BREMSER

EBC Brakes, en av verdens ledende på bremseprodukter til Bil og MC markedet!

Etter snart 40 år i bransjen har EBC Brakes blitt et velkjent navn i bil og MC markedet. Med et av verdens største utvalg av bremseklosser & skiver for bil og MC. Fra standard gate og daglig bruk til Sport og profesjonell racing er EBC i dag ledende i markedet, ikke bare for det store utvalget, men for sin kvalitet og funksjon.

EBC Brakes er også miljøfokusert og produserer i dag bremseklosser i rene materialer uten helseskadelige tungmetaller og kobber.

Tenk kvalitet og sikkerhet – velg EBC Brakes neste gang!

Pagid Racing

PAGID Racing er det eksklusive motorsport-merket til TMD Friction Holdings. Bremseproduktene til Pagid er designet for å oppnå høyest mulige ytelse over et bredt spekter av motorsport, og er tilgjengelige i mange forskjellige versjoner.

Pagid leverer bremseklosser til de fleste populære racing kalipere, i tillegg til oppgraderte bremseklosser til mange standardkalipere.

I tillegg er PAGID Racing bremseprodukter montert som originalbremser på noen av de mest prestisjefylte bilene i verden, inkludert Audi, Bugatti, Ferrari og Porsche.  Snakk med oss om Racing bremseklosser til din bil!

BREMBO – Velkjent kvalitet fra Italia!

Brembo, en global leder innen design, utvikling og produksjon av bremsesystem. Fra et lite mekanisk verksted i 1961 har Brembo gjennom 60 år utviklet seg til en ledende aktør i verden. Med avdelinger i 15 land, over 3 kontinenter, og 29 produksjonsfasiliteter, er Brembo en av verdens største på sitt felt.

Brembo er ledende innen sport og racing, og leverer det ypperste av bremsesystem og komponenter.

BREMBO UPGRADE
For those who want more from their brakes.
The Brembo range improves the performance, aesthetics and comfort of the brakes on your car.

Bremser til alle formål – snakk med oss!