Den ultimate voks- og forseglingen for lakkerte overflater.

Den prisbelønte voksen fra Swissvax er produsert eksklusivt for hånd og tilbyr enestående kvalitet og holdbarhet. Våre nøye formulerte blanding av carnauba voks og andre vokstyper, naturlige fruktoljer og hemmelige ingredienser gir en perfeksjonert voks som gir eksepsjonell glans og beskyttelse for bilen din.

Historien om carnauba voks går tilbake til 1800-tallet, og bruk av naturlig carnauba for å «glansifisere» overflater har vært populært i mange år. Imidlertid hadde disse voksene en svært begrenset holdbarhet og kunne enkelt gnis av for hånd. Swissvax sin unike blanding av carnauba voks og andre naturlige ingredienser gir en voks med eksepsjonell holdbarhet og beskyttelse for lakken på din bil. voksen fra Swissvax er utviklet gjennom en delikat og tidskrevende produksjonsprosess som tar mange timer. Dette sikrer at våre produkter er av høyeste kvalitet og ikke kan masseproduseres.

Swissvax sin carnaubavoks har vunnet mange priser for sin kvalitet og holdbarhet, og er anerkjent av bilentusiaster og profesjonelle over hele verden. Så hvis du vil beskytte og forsegle lakken på bilen din med den beste kvaliteten, velg Swissvax sin carnauba voks. Med vår perfeksjonerte blanding av naturlige ingredienser og håndlagde produksjon, vil du få en voks som gir enestående glans og beskyttelse.

Hva er carnauba voks?

Carnauba voks er en naturlig voks som utvinnes fra bladene på palmen Copernicia prunifera, som vokser i Nordøst-Brasil. Den er den hardeste naturlige voksen som finnes og har svært høy glans og holdbarhet. Den brukes ofte i bilpleieprodukter, kosmetikk, matvarer og konditori.

Morsomt fakta om Carnauba voks er at det krever svært spesielle klimatiske forhold for å vokse, og kun finnes i et begrenset område i Nordøst-Brasil. Det krever høye temperaturer, tørke og høy luftfuktighet for å trives, og det tar omtrent tre til fem år for palmen å modne nok til å produsere voks. På grunn av dette er det svært verdifullt og kan være dyrt i forhold til andre voksarter.

Se vårt store utvalg av voks her!

Vil du bli forhandler av Swissvax? Ta kontakt med oss i dag!

<yoastmark class=Swissvax