CARPRO Immortal PPF

CARPRO Immortal PPF er en unik og avansert paint protection film (PPF) som gir ekstra beskyttelse mot skader og riper. Denne filmen er utviklet med den nyeste teknologien og er laget av et spesielt materiale som er motstandsdyktig mot UV-stråling, varme og kjemikalier.

Paint protection film (PPF) er et svært populært valg for å beskytte bilen mot skader og riper. Det er en tynn, transparent film som legges over bilens lakkerte overflater og gir ekstra beskyttelse mot daglig slitasje. Det finnes flere forskjellige typer PPF på markedet, men de fleste er laget av et svært holdbart materiale som motstår UV-stråling, varme og kjemikalier. En av fordelene med PPF er at det gir en ekstra beskyttelse på bilen uten å endre utseendet. Filmen er nærmest usynlig etter installasjon. Med PPF beskytter du de mest utsatte områdene på bilen, som frontruten, dørene, speilene og panseret.

En av de store fordelene ved PPF Immortal er at den kan brukes på de mest utsatte områdene på bilen din, som frontruten, dørene, speilene og panseret. Denne filmen er svært enkel å installere og gir en profesjonell finish. CARPRO PPF Immortal har en unik selvhelbredende egenskap som gjør at mindre riper forsvinner helt av seg selv. En annen fordel med CARPRO Immortal er at den er svært enkel å rengjøre og vedlikeholde. Den kan rengjøres med vanlig bilshampoo, og det er ikke nødvendig å bruke spesielle rengjøringsmidler.

Med CARPRO Immortal går vi ikke bare inn i PPF-markedet, men tar et stort skritt innen innovasjon for å tilby deg en PPF som øyeblikkelig fjerner riper helt av seg selv, selv ved temperaturer så lave som -20°C! Dette betyr at du ikke trenger å bruke varmluftpistol eller varmt vann for å fjerne riper – du vil rett og slett aldri legge merke til dem!

  • Beskyttelse mot steinsprut, riper, insekter etc.
  • Selvhelbredende fra så lavt som -20°C
  • Perfekt gjennomsiktighet og en høyglansfinish
  • Svært hydrofob, flekkresistent og selvrensende
  • Ekstremt lite «orange peel» effekt
  • Løsemiddelresistent
  • UV-bestandig
  • Enkel installasjon takket være 150% fleksibilitet og kalibrert feste
CARPRO Immortal PPF

CARPRO Immortal PPF