Lakkforsegling guiden

Lakkforsegling guiden tar vi deg gjennom de mest vanlige spørsmålene rundt keramisk coating. Fordeler og ulemper, tips og triks. Hva er egentlig coating, eller keramisk lakkforsegling, og hvordan fungerer det? Alt dette får du svar på her.

lakkforsegling

CARPRO C.QUARTZ Lite

CARPRO C.QUARTZ Lite

En ekstremt brukervennlig coating spesiallaget for deg som ønsker å komme i gang med påføring av keramisk coating. Denne er blant de mest brukervennlige coatingene i hele verden og kan brukes både som en selvstendig coating med over 6 mnd. holdbarhet, og som en top-coat over en annen C.QUARTZ coating. Selv om coatingen er lett og påføre, har den de samme egenskapene som andre C.QUARTZ coatinger.

CARPRO C.QUARTZ Lite

CARPRO C.QUARTZ UK 3.0

En coating spesielt laget for det nordiske klimaet. Versjon 3.0 av CQ UK byr på forbedret glans, vannskrekk, kjemikalieresistans og brukervennlighet. Kort fortalt har CARPRO forbedret CQ UK på alle felt. Lakkforseglingen er nå mer slitesterk mot veisalt samtidig som den beholder kjemikalieresistansen på pH 3-14.

Noe flere har ønsket og som CARPRO har jobbet lenge med, var og gjøre coatingen enda mer brukervennlig, noe de har klart med bravur. Den nye formelen er like lett anvendelige i temperaturer fra 3 til 40 grader celsius. Som de andre coatingene fra CARPRO er minimum forventet holdbarhet på beskyttelsen 18 måneder.

CARPRO C.QUARTZ DLUX

CARPRO C.QUARTZ DLUX

Bruk C.QUARTZ DLUX på aluminiumsfelger, bleket plast og gummidetaljer for å få tilbake den glinsende finishen de en gang hadde og samtidig gi dem en langvarig og hydrofobisk nano-teknologisk beskyttelse slik de fortjener. Deler som blir utsatt for mye slitasje og som derfor trenger bedre beskyttelse og C.QUARTZ DLUX bygger derfor en tykkere beskyttelsesfilm enn hva våre klassiske lakkbeskyttelser gjør. Den har 50% silicium innhold sett mot volum. Holdbarhet i ca. 2-sesonger på felger, +2år på plast, gummi og vinyl.

CARPRO C.QUARTZ Skin

CARPRO C.QUARTZ Skin

Folierte biler har blitt svært populært de siste årene og veldig mange går for helfoliering av bilen enten det er vinyl-wrap eller PPF. Dette i seg selv er en meget god beskyttelse for lakken. Utfordringen til disse foliene er påkjenning fra UV-stråler. Derfor er det ekstra viktig at man legger en type beskyttelse på topp. Her har CARPRO utviklet en egen coating dedikert for å løse dette problemet. C.QUARTZ Skin er en coating som er lett å legge og kan brukes på både blank og matt folie. Holdbarheten er 1-2 år på en vanlig bruksbil.

CARPRO C.QUARTZ Finest Reserve

CARPRO C.QUARTZ Finest Reserve

C.QUARTZ Finest Reserve er CARPRO’s flaggskip innen keramisk lakkforsegling og legges kun av sertifiserte installatører. Den har en ekstremt kompleks hybridblanding av SiO2-infunderte epoksynanopartikler og er virkelig flaggbæreren til CARPRO innen profesjonelle coatinger. Det er ikke noe annet som er i nærheten når det kommer til beskyttelse og holdbarhet. Ta kontakt for å finne din nærmeste sertifiserte installatør.