Poleringsmidler fra Menzerna

Polering for proffe – Menzerna har satt standarder i utvikling og produksjon av profesjonelle poleringsmidler for industri og profesjonelle helt siden 1888. Enten det er til bil eller båt, leverer Menzerna riktige poleringsmidler for alle overflater. Med Menzerna sine innovative blandinger og poleringsprosesser, sikrer vi at du oppnår førsteklasses resultater som inspirerer og imponerer. Omfattende kunnskap og en presis forståelse har gjort Menzerna til en spesialist og en ledende produsent av poleringsmidler til bil, båt og industri. Hos BNC Nordic Distribution AS får du en total leverandør som leverer poleringsmidler og utstyr for proffe.

Forskning og utvikling
Spesialister utvikler høytytende formler ved hjelp av nyskapende laboratorieteknologi.

Spesielle formler
Med hundrevis av spesielt utviklede formler, tilbyr Menzerna skreddersydde produkter for enhver oppgave og enhver overflate.

Storskala produksjon
Kompleks partiproduksjon med enestående kvalitet og punktlighet, basert på inngående kunnskap om prosessystemteknikk.

Industrikunnskap
Når det kommer til industriell polering, tar kostnadseffektivitet fokuset sammen med kvalitet og finishen.

Kompetanse innen bilindustrien
Menzerna tilbyr polering for proffe, bilprodusenter, detailere og bilentusiaster.

Prosessutvikling og opplæring
Vi støtter deg med å forbedre poleringsprosessene dine og tilbyr intensiv poleringsopplæring.

Med erfaring på over 130 år har Menzerna utviklet og produsert høykvalitets poleringsmidler for bil og båt helt siden 1888. Lidenskapen for perfeksjon er inkorporert i hvert Menzerna-produkt, og garanterer den ultimate kvaliteten og økonomisk effektivitet. Alle industrielle poleringsapplikasjoner dekkes med mer enn 200 innovative formuleringer. Et nettverk av avdelinger og forhandlere leverer premium-polering til industrien og handelsvirksomheter over hele verden fra Ötigheim i Tyskland. I tillegg til produktvirksomheten er Menzerna en prosesspartner for industrielle virksomheter. Polerings-eksperten tilbyr tekniske tjenester som støtter kundene med optimaliseringen av poleringsprosessene deres.


Profesjonelle poleringsmidler

1888-1946: En inspirerende historie..

Menzerna har utviklet og produsert poleringsforbindelser i over 100 år. Da Friedrich Menzer grunnla selskapet i Pforzheim i 1888, var poleringsmidler blant hovedproduktene i den lokale smykkeindustrien. Faste poleringsforbindelser ble produsert hovedsakelig for urmakere og små bedrifter.

Polering for proffe

1946-1995: Et fokus som varer..

Sammen med poleringsmidler for smykkeindustrien, tilbyr fabrikken nå også faste poleringsforbindelser for metallindustrien. Fokuset på individuelle poleringsløsninger tiltrekker seg kunder fra Tyskland og resten av Europa til selskapet i Baden.

Polering for proffe

1995-2010: En utvikling som driver fremover..

Menzerna utvider produktporteføljen og tilbyr poleringsforbindelser og polisher for alle materialer og overflater. Med kontorer i Kina og Midtøsten vokser Menzerna til et mellomstort industrielt selskap. Store industrielle kunder over hele verden stoler på poleringsmidler fra Menzerna.

Menzerna HQ

2010-til i dag: En historie som gjør Menzerna til spesialister..

I dag er Menzerna et innovativt, globalt, mellomstort industrikonsern. Støttet av et århundre med erfaring, utvikler og produserer de poleringsmidler med toppmoderne metoder for de mest krevende kundene som finnes.