H&R Senkesett til VW ID.5 med TÜV godkjenning er nå tilgjengelig!

Ønsker du å oppleve den ultimate kjøreopplevelsen med en stilfull og moderne elektrisk SUV-kupé? Da bør du sjekke ut Volkswagen ID.5. Denne spennende bilmodellen fra Volkswagen tilbyr både stil og bærekraft, og vil definitivt skille seg ut i mengden. Oppdag den futuristiske designen og de avanserte teknologiene i Volkswagen ID.5 kombinert med H&R senkefjærer.

Første steg for oppgradering av understell er å bytte ut bilens originale fjærer med H&R senkefjærer. H&R senkefjærer gir bilen et sportslig utseende og senker bilens tyngdepunkt som gir mindre krengning og bedre stabilitet.

Senkefjærene fra H&R herdes flere ganger under produksjonsprosessen og får til slutt en værbestandig pulverlakkering i den velkjente «H&R Blue» fargen, 100% laget i Sauerland, Tyskland.

Senkefjærene fra H&R er designet og produsert med fokus på høy kvalitet og pålitelighet. Fjærene er laget av sterke og holdbare materialer som vil tåle tøffe forhold og langvarig bruk. Med et senkesett fra H&R vil du kunne nyte bedre kjøreegenskaper samt gi bilen din et mer sporty utseende samtidig som du opprettholder høy kvalitet og pålitelighet. Senkesett til VW ID.5 kombineres med bilens originale støtdempere.

Har du en VW ID.5 og ønsker å senke bilen for et sportsligere utseende og bedre kjøreegenskaper, da et H&R senkesett akkurat det du trenger. H&R er en anerkjent produsent av kvalitets-senkesett og tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer til en rekke forskjellige biler. Dette senkesettet er spesielt utviklet for å gi en optimal kombinasjon av komfort, stil og ytelse. Med et H&R senkesett forbedrer du bilens aerodynamikk og gi den et mer aggressivt utseende. Senkesettet vil også senke tyngdepunktet, noe som vil forbedre stabiliteten og kjøreegenskapene på veien.

Settet senker ca. 40 mm foran og 30 mm bak på VW ID.5 Pro, Pro Performance 2WD og GTX 4wd. Passer også modeller med adaptiv demping.