Solfilm kurs

Den 26. og 27. september ble det arrangert et solfilm kurs på Bavaria Bil Sundsvall i samarbeid med Foliatec, vår anerkjente leverandør, og deres erfarne instruktør, Florian. Dette kuret, som strakte seg over to informative dager, hadde som mål å gi deltakerne en grundig forståelse av kunsten å installere solfilm. Her deler vi en nærmere titt på kursets høydepunkter og den entusiastiske deltakelsen.

solfilm kurset var satt opp for å gi en helhetlig læringsopplevelse. Over de to dagene fikk deltakerne en god blanding av teori, praktiske demonstrasjoner og hands-on trening. Dette ga deltakerne muligheten til å ikke bare forstå solfilm, men også praktisere. Det var en unik mulighet til å få innsikt i viktige teknikker og metoder.

For å gi deltakerne ulike utfordringer, lot vi de jobbe med fire forskjellige biler. Dette ga deltakerne en omfattende forståelse av de ulike utfordringene som kan oppstå når man legger solfilm avhengig av kjøretøyets type og modell. Deltakerne kunne dermed praktisere og perfeksjonere ferdighetene sine på en realistisk måte.

Deltakergruppen bestod av entusiastiske mennesker fra tre ulike Bavaria-avdelinger i Sverige, inkludert Östersund, Sundsvall og Umeå. Det var tydelig at alle deltakerne hadde en genuin interesse for faget og et sterkt ønske om å lære. Deres engasjement og evne til å ta til seg kunnskap under solfilm kurset var bemerkelsesverdig

Det mest gledelige aspektet av kurset var å observere deltakernes utvikling på bare to intense dager med trening. Fra å være helt uerfarne på området til å bli litt mer selvsikre solfilm installatører takket være dette solfilm kurset.

Som arrangører er vi stolte av å ha kunnet tilby dette verdifulle solfilm kurs i samarbeid med Foliatec. Vi ser frem til å fortsette å dele vår ekspertise og holde flere solfilm kurs i fremtiden. Dette kurset var en suksess takket være deltakernes engasjement og dedikasjon. Takk til alle som deltok, og gratulerer som sertifiserte solfilms installatører!

Ønsker du solfilm kurs? Ta kontakt med oss i dag!