PPF Beskyttelsesfolie fra CARPRO

PPF Beskyttelsesfolie fra CARPRO er sammensatt av syv raffinerte lag som kombineres for å skape en film med egenskaper som setter en ny standard i bransjen.
  • PPF beskyttelsesfolie fra CARPRO har en bemerkelsesverdig selvhelbredende evne helt ned mot -20°C, noe som eliminerer behovet for varme.
  • Den er svært hydrofobisk og motstandsdyktig mot ytre påvirkninger, med en ekstremt lav «orange peel» effekt.
  • PPF beskyttelsesfolie fra CARPRO gir utmerket gjennomsiktighet og en høyglans finish som forsterker dybden i lakken.
  • Takket være sin 150% fleksibilitet og dedikerte tilbehør, er CARPRO Immortal PPF en fryd å jobbe med.

Vil du å bli installatør av PPF beskyttelsesfolie fra CARPRO?

Vi holder jevnlig kurs for våre avtalekunder. Ta kontakt for mer info. Her kan du lese litt om vårt første CARPRO Immortal kurs – Klikk her!

PPF beskyttelsesfolie fra CARPRO

CARPRO Immortal PPF Beskyttelsesfolie

CARPRO Immortal PPF er en selvhelbredende PPF der riper umiddelbart forsvinner foran øynene på deg. Den er selvhelbredende helt ned mot -20°C. Ingen varme er nødvendig. Det betyr at du ikke trenger å bruke varmepistol eller varmt vann for å fjerne riper, du vil rett og slett aldri legge merke til dem.

Leveres på rull av 152 cm x 15 m, 76 cm x 15 m og 183 cm x 10 m.

CARPRO Immogel

CARPRO ImmoGel monteringsvæske

ImmoGel fra CARPRO er et konsentrert PPF posisjoneringsglidemiddel, dedikert til CARPRO Immortal PPF. Blandes 1:100 og sprayes over PPF limet. ImmoGel forbedrer fuktighetsfordelingen og gjør det derfor enkelt å posisjonere og bruke squeegee, samtidig som risikoen for tåke eller flekker etter påføringen minimeres. Kombiner ImmoGel med CARPRO’s Immortal Squeegee Kit og opplev PPF-installasjon som aldri før.

Leveres på 500 ml, 1 liter og 5 liter konsentrat.

CARPRO Squeegee

CARPRO Squeegee Kit

En pakke med 5 myke Squeegee’s som er dedikert til PPF beskyttelsesfolie i ulike former og størrelser som gjør det enkelt å nå alle kurver, hjørner og åpninger på et kjøretøy. Hver Squeegee har en innebygd magnet som gjør det enkelt å oppbevare den direkte på en stålstativ eller bilen (hvis det er aktuelt) mens du jobber. Det fleksible gummimaterialet, kombinert med en jevn kantdesign, forhindrer riper og skader.

Kombiner deisse med CARPRO ImmoGel PPF Positioning Gel Concentrate og opplev PPF-installasjon som aldri før!