SWISSVAX CARAT, verdens mest eksklusive voks?

Den sveitsiske produsenten av bilpleieprodukter er kjent for å lage voks av høy kvalitet for biler, motorsykler, yachter og fly. SWISSVAX har satt en ny standard ved å utvikle en voks som er på grensen for hva som er mulig å lage. Målet var å lage en voks med maksimal glans, beskyttelse og varighet. Resultatet er SWISSVAX CARAT, kanskje verdens mest eksklusive voks for kjøretøy.

Carnauba er den viktigste ingrediensen når det kommer til glans på et kjøretøy. Konvensjonell voks har et innhold på 5-10 % carnauba, mens SWISSVAX sin voks starter med et innhold på 30% (SWISSVAX Onyx) og går opp til 76% (SWISSVAX Crystal Rock).

Så høyt innhold av carnauba tillater ikke industriell produksjon, derfor lages hver eneste SWISSVAX voks for hånd, dette gjør at man oppnår en betydelig høyere kvalitet på produktet, i tillegg er SWISSVAX en av veldig få produsenter som benytter PTFE i høykvalitets carnauba. PTFE-harpiks (polytetrafluoretylen) tilhører parafiniskepolymerer slekten der hydrogen er delvis eller fullstendig erstattet av fluorider. Den originale PTFE-harpiksen ble oppfunnet av DuPont i 1938 og døpt Teflon. PTFE har eksepsjonell motstand mot kjemikalier og en av de laveste friksjonskoeffisientene av noe materiale vi kjenner til i dag.

Den nyeste high-end Premium voksen CARAT fra SWISSVAX er trolig verdens mest eksklusive voks med et carnauba innhold på 81 % og oppnår dermed et glansnivå man aldri har sett maken til. I tillegg er den tilsatt maksimalt PTFE, som sikrer ekstrem motstand mot insekter, skitt og andre urenheter. Glansen og «hardheten» i denne voksen er som en strålende edelsten, derav navnet: SWISSVAX CARAT.

En krukke med voks av 100 ml. innhold er tilstrekkelig for ca. 10-15 påføringer, avhengig av type bil –SWISSVAX CARAT har en holdbarhet i opptil 12 måneder på kjøretøyet.

Stiv pris?
Ved første øyekast tenker du nok at 11 450,- inkl. mva. for 100 ml. voks er litt i dyreste laget, men er det egentlig så ille?

1 krukke av 100 ml. holder til 10-15 behandlinger. En god detailer vil få ut 15 behandlinger, om ikke mer.  La oss ta for oss «worst-case» og at krukken holder til 10 behandlinger. Med en holdbarhet på 12 måneder kan du dele 11 450,- på 10 = 1145,- pr. behandling. (114,50 pr. år) Med en holdbarhet på 12 mnd. pr. behandling vil du ha en krukke i 10-15 år dersom du vokser bilen hver 12 måned.

Limited Edition
SWISSVAX CARAT 100 ml. blir produsert i et begrenset opplag på kun 100 krukker over hele verden. BNC Nordic Distribution AS har skaffet rettighetene på 5 krukker av denne spesialdesignede boksen.


Swissvax CARAT